Bingo!

Bingo bonusar

Att nätbingon numera tar över allt mer och mer, samtidigt som landets bingohallar för en tynande tillvaro, är inte enbart av ondo. Att spela bingo på nätet har en del fördelar, varav en är de bonussystem som de flesta nätbingohallar använder sig av. Att få betalt för att spela bingo är ingenting som bingohallar ute i verkligheten har för vana, medan det är mer eller mindre praxis online. Bonusarna förekommer i lite olika former, och med lite olika krav på motprestation för dig som spelare.

Ta del av registreringsbonusen när du spelar bingo

En registreringsbonus är den första bonusen man får som spelare, även om det oftast inte är den som marknadsförs mest. Så fort som du har registrerat dig på en bingosajt kan du börja använda dig av den. Den består vanligtvis av en mindre summa du kan spela för, eller ett antal frispel. Helt enkelt en sorts välkomstbonus, som gör att du kan prova på lite bingospelande utan att satsabingo bonus något av dina egna pengar.

Vilken är den största bingo bonusen?

Den stora bonusen är insättningsbonusen. Den fungerar vanligen så att din första insättning matchas av bingosajten, upp till en viss gräns; om du till exempel sätter in 200 kronor så får du 200 extra att spela för. Det händer också att man kan få insättningsbonusar även för senare insättningar. Hur detta fungerar varierar från bingosajt till bingosajt.

I princip alla bonusar ställer dock vissa krav på dig som spelare innan du kan ta ut dina vinster i reda pengar. Vanligtvis så har de ett så kallat omsättningskrav. Det betyder helt enkelt att du måste spela för bonuspengarna ett visst antal gånger innan de omvandlas till ”riktiga” pengar; detta för att förhindra missbrukande av bonusar (att man registrerar sig, får alla bonusar och sedan inte spelar över huvud taget). Hur stort omsättningskravet är varierar, beroende på faktorer som vilken bingosajt man är på, och hur stor bonusen är.